EKSKLUZIVNO HOTEL U POREČU

ID Kod1285
Lokacija:
Poreč
Transakcija:
Za prodaju
Vrsta nekretnine:
Poslovni prostor
Cijena:
2.200.000€ (16.457.012 kn)
Površina:
1.100 m2
U okolici Poreča na odličnoj lokaciji, malo van grada, uz glavnu prometnicu, sa dobrom povezanošću i u miru prirode prodaje se kompleks - hotel, restaurant i pizzeria sa apartmanskim smještajima.
Kompleks se sastoji 5.000 m² terena te oko 1.100 m² poslovno / stambenog prostora. Prvi dio je manji restoran / pizzeria sa krušnom peći na drva kompletno opremljen te apartmanom u drugom djelu, iznad hotela. Drugi dio je hotel sa trenutno 8 x 1/2 soba, 4 x 1/3 soba te jednog suita 1 x 1/4 u funkciji sa restoranom i svim popratnim sadržajima.
Kompleks ima zasebno još 3 apartmana koji se vrlo lako mogu prenamijeniti u neki drugi sadržaj. U tome dijelu nalazi se i postojeće prizemlje na koje se može dograditi još jedan kat sa još desetak soba. Objekt je idealan jer se može prilagoditi svim potrebama klijentele (medicinski turizam kao dentalna ili kirurška klinika sa smještajem, starački dom, hotel itd.) a isto tako mogu se koristiti i razne mogućnosti EU fondova (proširenje kapaciteta, opreme, sadržaja itd.) Tu je parkiralište i parkić sa bazenom 14 x 7 m. Uz bazen se nalazi objekt sa trim i fitness sadržajem.
Sa prvog kata se na dvije strane pruža pogled na more te na okolnu sumu i prirodu.

Kompleks je okružen prirodom i pun je potencijala uz minimalna ulaganja, sa trenutno vrlo dobrim prihodima.ID KOD AGENCIJE: 1285

Dogma Umag
Tel: 052/639-390
E-mail: info@dogma-nekretnine.com
www.dogma-nekretnine.com


Dozvole
  • Građevinska dozvola
  • Vlasnički list
  • Uporabna dozvola
  • Lokacijska dozvola
Vrt
  • Površina vrta: 5000 m2
 
© 2017 NEKRETNINE-ISTRA.COM - sva prava pridržana
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO